Uutiskirje

Verkkomaksut

Verkkokaupastamme maksut turvallisesti Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla. Voit maksaa myös verkkopankin kautta.
Noudettaessa varastoltamme voit maksaa myös käteisellä tai maksupäätteellä pankki ja luottokorteilla.

Kirjautuminen asiakkaaksi?

Kirjautuminen ei ole pakollista.

Voit tehdä ostoksia ilman asiakkaaksi kirjautumista. Tällöin lisää vain haluamasi tuotteet ostoskoriin ja klikkaa itsesi kassalle. Tällöin täytät vain nimesi ja toimitusosoitteen tilauksellesi.

Jos kirjaudut asiakkaaksi hyödyt siitä monella tapaa. Voit mm. selata vanhoja tilauksiasi, seurata nykyisten tilaustesi tilaa ja seuraava tilauksesi hoituu nopeasti kun olet jo täyttänyt tietosi kertaalleen.

Neuvomme mielellämme verkkokaupan käyttöön liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä: info@tamgreen.fi tai Puh. 0406619966.

Mikäli haluat maksaa verkkokaupassa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Tamgreen Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oyj.

Suomen Verkkomaksut Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard -korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oyj on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oyj

y-tunnus: 2122839-7

Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä

Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit:

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun Suomen Verkkomaksut Oyj (2122839-7) toteuttaa yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Kuluttajan kannalta palvelu toimii täsmälleen perinteisen verkkomaksamisen tavoin.